Een SEO bureau dat je laat winnen in Google

De meeste van je klanten starten hun zoektocht naar je product, dienst of bedrijf in Google. SEO (Search Engine Optimization) is dan ook enorm belangrijk voor je leadgeneratie.

Wij helpen we jou, net als ruim 37 andere klanten, bovenaan in Google te komen. Dit doen we met behulp van onze bewezen complete aanpak. Voor ons hebben techniek, content en autoriteit allemaal een eigen plaats in iedere SEO campagne.

De basis van SEO

Techniek is de basis voor hoge posities in Google, je website moet tegenwoordig niet alleen goed gecodeerd zijn en goed geïndexeerd worden. Je website moet ook nog snel, toegankelijk en veilig zijn. Wij houden rekening met title tags, headers, schema.org, snelheid en nog veel meer als het gaat om een goede technische basis.

Meer weten over SEO?

De brandstof: Content

Voor je vindbaarheid is het essentieel content te hebben die zowel je bezoekers als Google verleidt. Want aan bezoekers die niks doen op je website heb je niets, maar aan briljante content die niemand leest ook niet.

Autoriteit: Externe links

PageRank is dood, lang leve de Domein Autoriteit! Je domein autoriteit begint bij 1 en kan oplopen tot 100 (al moet je voor dat laatste wel Google of Facebook zijn). Check je autoriteit hier.

Relevante inkomende, externe links zijn nog steeds belangrijk voor hoge posities in Google of Bing. Linkbuilding hoort daarom ook bij vrijwel iedere SEO campagne. Met ons enorme netwerk zorgen we voor de juiste exposure voor onze klanten.

Kijken, kijken..., niet kopen

Hoog in Google staan is niet zaligmakend, maar gelukkig hebben we als full service SEO bureau ook veel ervaring met conversie optimalisatie, zodat we al die extra bezoekers ook nog eens om kunnen zetten in meer concrete leads / omzet. We vinden veel (relevante) bezoekers namelijk alleen maar nuttig als die ook op je website ook doen wat jij wilt.

Ik had niet gedacht dat hogere rankings in Google zoveel meer aanvragen op zouden leveren! En nu met de nieuwe website hebben we ook nog meer conversie.

Mark Koolen (Mark Koolen Fotografie)

Wij werken onder andere voor:

Mark Koolen Fotografie
Next Level Imaging

SEO rapportages

We rapporteren maandelijks over de werkzaamheden die we uitgevoerd hebben en de behaalde resultaten. Daarnaast krijg je van ons je eigen rapportage-omgeving waar je 24×7 alle data rondom je SEO kunt monitoren.

SEO verbeteren?

Er zijn veel partijen die zich met SEO bezig houden, maar net als in iedere branche zijn de verschillen groot. We komen het vaak tegen dat zowel online als offline kansen blijven liggen of erger nog dat het linkprofiel helemaal de verkeerde kant op gaat waardoor een Google penalty een kwestie van tijd is. Ook technisch gaat het nog vaak mis. Vraag daarom bij ons gratis advies aan (vergeet niet de gewenste zoekwoorden door te geven aan ons).

Sinds we Web2Result de SEO laten doen zijn we met meerdere zoekwoorden op pagina 1 van Google terecht gekomen en is het drukker dan ooit.

Next Level Imaging

Een SEO bureau met garantie?

Bij ons krijg je 3 garanties:

  • we werken transparant
  • we hanteren geen black-hat praktijken
  • we doen ons uiterste best

Geven we dan geen garantie dat we de nummer 1 positie in Google gaan realiseren? Nee, en geen enkel serieus SEO bureau kan die garantie geven. Er zijn bij SEO namelijk altijd factoren waar we geen invloed op hebben. De belangrijkste hiervan is Google zelf.

Snelle en betrouwbare resultaten

Onze aanpak zorgt in de meeste gevallen al binnen 4 weken voor de eerste positieve resultaten. Door onze aanpak gaan die resultaten ook niet zomaar weer verloren als we stoppen met onze inspanningen, maar heb je een degelijke blijvende basis voor de vindbaarheid van je website.

Gratis SEO check

Met onze persoonlijke actiepunten kun je direct aan de slag